EA Hotels - page 15

Ovocný bar 100 g / os
Čerstvé krájené ovoce doplněné o čokoládovou fontánu
(žlutý a vodní meloun, ananas, jablka, kiwi, hroznové víno,
hrušky,……)
Sladké maličkosti a dezerty 150 g / os
Variace rautových mini zákusků
Panna cotta s lesním ovocem
Tvarohový dort s broskvemi
Cheese cake s jahodovou omáčkou
Lívanečky s javorovým sirupem, čokoládovou polevou a šlehačkou
MENU GRILL
Menu I.
Grill 300 g / os
Vepřová krkovice marinovaná v rozmarýnu a olivovém oleji
Kuřecí prsní steak marinovaný v citronu a česneku
Pikantní klobása
Kuřecí křidélka v medu
Uzená žebra marinovaná v černém pivu a medu
Přílohy 200 g / os
Pečená brambora v alobalu
Kukuřičné klasy
Dresinky, dipy a dochucovadla
BBQ dresink
Česnekový dresink
Bylinkový dresink
Chilli dresink
Hořčice, kečup, křen
Beraní rohy, kyselé okurky
Salátový bar 200 g / os
Čerstvá krájená zelenina (rajčata, papriky, okurky, ředkvičky, řapíkatý
celer,…)
Sůl, pepř, olivový olej, ocet vinný, aceto balsamico
Pečivo 3 ks / os
Domácí chléb
Variace banketního pečiva
Menu II.
Grill 300 g / os
Argentinská hovězí roštěná marinovaná v hrubozrnné soli a pepři
Vepřová panenka marinovaná v dijonské hořčici
Kuřecí steak marinovaný v čerstvém zázvoru a omáčce sambal manis
Sataje z norského lososa se sušenými rajčaty
Uzená vepřová šunka od kosti
1...,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 16,17,18,19,20,21,22,23,24,...25
Powered by FlippingBook