EA Hotels - page 14

Menu III.
Welcome drink 0,1 l / os
Bohemia sekt brut s jahodou
Pochutiny 20 g / os
Sevilské marinované olivy
Marinované stříbrné cibulky s koprem
Pražené mandle
Solené burské oříšky
Bramborové chipsy
Studené rautové pohoštění 150 g / os
Pečený roastbeef s peperonáty a cibulovým dipem
Tyrolský špek s marinovanými okurkami, máslem a francouzským
pečivem
Vepřová pečínka v parmazánové krustě
Kuřecí galantina plněná hříbky, slaninou a uzeným sýrem
Zvěřinová paštika s brusinkami
Krůtí prsa pečená do růžova se sladkokyselou omáčkou
Uzený hovězí jazyk
Ryby a plody moře 30 g / os
Filet z lososa marinovaný v bylinkách doplněný o salát z mořských
plodů
Sýr station 30 g / os
Výběr tuzemských sýrů (niva, eidam, uzený eidam, pepřový sýr,
hermelín, blaťácké zlato,…..)
Salátový bar 150 g / os
Zeleninové crudité s výběrem domácích dresinků (krájená čerstvá
zelenina - rajčata, papriky, okurky, ředkvičky, řapíkatý celer….)
Caprese salát (mozzarella s tomaty a bazalkou)
Caesar salát s kuřecím masem a krutony
Těstovinový salát s pečenou zeleninou, sušenými rajčaty a modrým
sýrem
Dresinky, dochucovadla a doplňky k salátovému baru
Výběr dresinků - bylinkový, česnekový, italský, jogurtový s koprem
Sůl, pepř, olivový olej, ocet vinný, aceto balsamico
Teplé rautové pohoštění 250 g / os
Hovězí medailonky marinované v růžovém pepři s vinnou omáčkou
Pečená kachní stehna na divoko, dušené červené a bílé zelí
Dančí medailonky se šípkovou omáčkou
Kuřecí steak marinovaný v česneku, citronu a čerstvém zázvoru
Vepřová šunka od kosti, doplněná o čerstvý křen, hořčici, okurky,
feferonky
Přílohy 200 g / os
Pečené brambory s tymiánem
Divoká rýže
Variace knedlíků (karlovarský, špekový, houskový, bramborový)
Šťouchané brambory s mrkví
Pečivo 3 ks / os
Domácí chléb
Variace banketního pečiva
1...,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,...25
Powered by FlippingBook