Menu II.
Pochutiny 20 g / os
Sevilské marinované olivy, Pražené mandle
Solené burské oříšky, Bramborové chipsy
Studené rautové pohoštění 100 g / os
Tradiční anglický roastbeef s pepřovým dipem
Pečená kachní prsa s medovou krustou doplněná višňovým chutney
Kuřecí prsa plněná modrým sýrem a olivami
Parmská šunka na žlutém melounu
Variace tuzemských uzenin (vepřová šunka, kuřecí šunka,
debrecínka, kladenská pečeně) zdobená nakládanou zeleninou
Pečený vepřový bok na česneku s kyselou okurkou
Ryby a plody moře 30 g / os
Pošírovaný losos marinovaný v bylinkách a limetové šťávě
Sýr station 30 g / os
Výběr tuzemských sýrů (niva, eidam, uzený eidam, pepřový sýr,
hermelín, blaťácké zlato…..)
Salátový bar 60 g / os
Zeleninové crudité s výběrem domácích dresinků (krájená čerstvá
zelenina - rajčata, papriky, okurky, ředkvičky, řapíkatý celer,….)
Pečená zelenina na čerstvých bylinkách a olivovém oleji
Římský salát se slaninou a ořechy a modrým sýrem
Cous cous salát s kuřecím masem a zeleninou
Dresinky, dochucovadla a doplňky k salátovému baru
Výběr dresinků - bylinkový, česnekový, italský, jogurtový s koprem
Sůl, pepř, olivový olej, ocet vinný, aceto balsamico
Teplé rautové pohoštění 200 g / os
Tradiční svíčková na smetaně s brusinkami, citronem a šlehačkou
Vepřové medailonky s jemnou pepřovou omáčkou
Kuřecí špízky se slaninou, paprikou a cibulí
Zeleninové lasagne s parmazánem
Přílohy 200 g / os
Šťouchané brambory
Pečené plátky brambor s pórkem
Karlovarské knedlíky
Máslová rýže
Pečivo 3 ks / os
Domácí chléb
Variace banketního pečiva
Ovocný bar 100 g / os
Čerstvé krájené ovoce doplněné o čokoládovou fontánu
(žlutý a vodní meloun, ananas, jablka, kiwi, hroznové víno,
hrušky,……)
Sladké maličkosti a dezerty 50 g / os
Variace rautových mini zákusků
Panna cotta s malinovou omáčkou
Lívanečky s jablkovým tvarohem a polevami