Svatební menu V.
0,1 l
Prosecco brut
80g
Filátka z čerstvého pstruha pečená v jemném mandlovém těstíčku
s mačkanými cibulovými brambůrky a křenovou omáčkou
0,15l Chřestový krém s kuřecím masem a opečeným toustem
150g Řezy z hovězí svíčkové servírované s restovanými bílými kachními
játry, houbovým ragú a pikantním bylinkovým kuskusem
Rautové menu
Menu I.
Studené rautové pohoštění 100g /os
Variace tuzemských uzenin a klobásek s marinovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná anglickou slaninou a listovým špenátem
Vepřová pečínka marinovaná v dijonské hořčici
Cibulový koláč se špekem a tvarohem
Sýr station 30g /osoba
Výběr tuzemských sýrů (niva, eidam, uzený eidam, pepřový sýr,
hermelín, blaťácké zlato ….)
Salátový bar 60g /osoba
Zeleninové crudité s výběrem domácích dresinků (krájená čerstvá
zelenina – rajčata, papriky, okurky, ředkvičky, řapíkatý celer,…)
Nice salát (listové saláty s jogurtovým dresinkem, kuřecím masem
a vejcem), Římský salát se slaninou a ořechy a modrým sýrem
Rajčatový salát s bazalkou a mozzarellou
Dresinky, dochucovadla a doplňky k salátovému baru
Výběr dresinků - bylinkový, česnekový, italský, jogurtový s koprem
Sůl, pepř, olivový olej, ocet vinný, acetato balsamico
Teplé rautové pohoštění 200 g / os
Pečené kuře na česneku a tymiánu
Pikantní hovězí gulášek s čerstvou cibulkou a křenem
Vepřové soté s čerstvou zeleninou
Přílohy 200 g / os
Gratinované brambory
Špekové knedlíky
Máslová rýže
Pečivo 3 ks / os
Domácí chléb
Variace banketního pečiva
Ovocný bar 100 g / os
Čerstvé krájené ovoce
(žlutý a vodní meloun, ananas, jablka, kiwi, hroznové víno,
hrušky,……)
Sladké maličkosti a dezerty 50 g / os
Créme brulée
Čokoládový dortík
Zákusek se zakysanou smetanou a ovocem
Jablkový závin s rozinkami a vlašskými ořechy